Edukacija

Birth Art Radionica

Birth art je skup tehnika iz art terapije koje su posebno osmišljene za trudnice kako bi se na nježan, ali dubok način povezale sa svojim tijelom, trudnoćom i bebom te emotivno pripremile na nadolazeći porod.

Art terapija

Kroz kreativno izražavanje vrlo lako dolazimo u kontakt sa svojom neverbalnom, kreativnom, instinktivnom stranom koja nam je itekako važna u porodu.

Vraća nas u ulogu zaigranog spontanog djeteta koje je otvoreno za istraživanje. Postoji puno sličnosti između stvaranja umjetničkog djela i poroda. Oboje je ulazak u nepoznato, proces kroz koji se susrećemo s preprekama te instinktivno učimo kako ih prevazići i doći u kontakt s unutarnjim znanjem i resursima za koje možda nismo niti slutili da postoje.

Za sudjelovanje na Birth Art radionicama potrebno nikakvo iskustvo s umjetničkim izražavanjem. Naglasak nije na krajnjem rezultatu i potpuno je nebitno kako će crtež ili skulptura na kraju izgledati. Važan je proces koji trudnica prolazi dok stvara te unutarnje iskustvo koje će ponijeti sa sobom.

Pročitajte što kažu polaznici Birt art radionice

Iskustva

Čekam Vas...

Prijava na radionicu

Za sva dodatna pitanja stojim Vam na raspolaganju mailom, kontakt obrascem ili telefonski.

Termini održavanja

po dogovoru

Lokacija

Bestovje, Zlatarska 11

Kontakt

telefon: +385 91 8859 872
email: ivana@centarinana.hr

Mjesto na radionici možete lako i brzo rezervirati i online. Termin za koji se prijavljujete upišite u polje Napomena.

Slanjem podataka preko ovog obrasca za prijavu pohranjuju se Vaše ime, telefon i email adresa u svrhu daljnje komunikacije. Na vlastiti zahtjev u svakom se trenutku moguće ispisati iz evidencije, zatražiti pristup svojim podacima, te ih po želji urediti ili trajno ukloniti. Na linku pravila privatnosti dostupna su detaljna pravila privatnosti ove web stranice. Ovu web stranicu štite reCAPTCHA i Google: Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.
Scroll to Top