Politika privatnosti

Zaštita podataka jako mi je važna. Obrada Vaših osobnih podataka, kao što su ime, adresa, adresa e-pošte ili telefonski broj, uvijek će biti u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka.

Ovom izjavom o zaštiti podataka želim Vas obavijestiti o prirodi, opsegu i svrsi osobnih podataka koje prikupljam, koristim i obrađujem putem web stranice https://centarinana.hr. Nadalje, želim Vas obavijestiti o Vašim pravima.

1. Osobni podaci koje prikupljam i zašto ih prikupljam

Kontakt informacije i kontakt obrasci

Ova web stranica sadrži informacije koje omogućuju brzi elektronički kontakt, kao i izravnu komunikaciju s nama, što uključuje i adresu e-pošte. Ako me kontaktirate putem e-maila ili putem obrasca za kontakt, osobni podaci koje šaljete automatski se pohranjuju. Takvi se osobni podaci pohranjuju u svrhu obrade i kontaktiranja s Vama.

Ove podatke čuvam do prestanka suradnje s Vama. Ne postoji prijenos ovih osobnih podataka trećim stranama.

Komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentarena mojoj web stranici, prikupljam podatke prikazane u obrascu za komentiranje, kao i IP adresu posjetitelja i meta podatke iz internet preglednika kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte (spam).

Anonimni niz stvoren od adrese e-pošte (tzv hash) može se dostaviti usluzi Gravatar zbog provjere da li korisnik koristi navedeni servis. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su na: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja Vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

HTML kolačići (cookies)

Moja web stranica koristi HTML kolačiće. Za više informacija o kolačićima, molimo pročitajte Politku kolačića (EU).

Sadržaj ugrađen sa drugih web stranica

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke itd.). Sadržaj ugrađen sa drugih web stranica ponaša se isto kao i da je posjetitelj posjetio tu web stranicu.

Ta web stranica može skupljati podatke o Vama, koristiti kolačiće, uključitvati dodatna praćenja (third-party tracking) i nadzorati vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključivo praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate korisnički račun i ako ste logirani u tu web stranicu.

Google Analytics

Koristim Google Analytics za analizu statistike za poboljšanje naše web stranice. U tu svrhu koristim podatke o ponašanju posjetitelja. Osnova za obradu tih podataka je pristanak dobiven putem obavijesti o kolačićima.

2. S kim dijelim Vaše podatke?

Ne dijelimo vaše podatke s trećim stranama. Komentari posjetitelja mogu biti  provjereni putem automatizirane usluge za otkrivanje neželjene pošte.

3. Koja prava imate glede zaštite Vaših podataka?

Imate sljedeća prava:

  • Pravo da znate zašto su Vaši osobni podaci potrebni, što će se s njim dogoditi i koliko dugo će se oni čuvati.
  • Pravo pristupa: Imate pravo pristupa Vašim osobnim podacima koji su mi poznati.
  • Pravo na ispravljanje: imate pravo dopuniti, ispraviti, izbrisati ili blokirati Vaše osobne podatke kad god to poželite.
  • Ako mi date svoj pristanak za obradu Vaših podataka, imate pravo opozvati taj pristanak i izbrisati Vaše osobne podatke. To ne uključuje podatke koje sam dužna čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.
  • Pravo na prigovor: možete prigovoriti na obradu podataka.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite znati koje osobne podatke imam o Vama, kontaktirajte me preko kontakt podataka u nastavku. 

4. Kontakt podaci

Za pitanja i/ili komentare o našoj politici privatnosti i ovoj izjavi, obratite mi se preko sljedećih kontakt podataka:

Inana, obrt za usluge, vl. Ivana Klement
Zlatarska 11
10437 Bestovje
telefon: +385 (0)91 8859 872
email: ivana@inana.hr

Scroll to Top