Grupni tečaj kroz 5 susreta

Tečaj masaže beba

Masaža beba prema IAIM standardima ima velike prednosti za bebu, roditelje i cijelu obitelj koje su potvrđene znanstvenim istraživanjima.

Idući termin: 28.2.2024. u Bestovju i 29.2.2024. u Jastrebarskom
Masaža beba

Certificirana sam instruktorica masaže za bebe prema IAIM programu.

Grupni tečaj se provodi kroz 5 susreta u trajanju od 1,5 – 2 h gdje roditeljima pokazujem kako masirati svoju bebu, razgovaramo o izazovima roditeljstva, o povezujućem roditeljstvu, fiziološkom i emocionalnom razvoju bebe, učimo razumijevati svoju bebu i njezine potrebe, i uz to se družimo i zabavljamo.

Dobrobiti masaže za bebe

Masaža beba
Masaža beba

Dobrobiti masaže za roditelje

Dobrobiti za cijelu obitelj

Masaža beba
Masaža beba

Ono što je za mene najveća vrijednost tečaja jest roditeljsko samopouzdanje koje dolazi kroz dublje povezivanje sa svojom bebom, razumijevanje njenih znakova i potreba i jednostavno – užitak bivanja u kontaktu sa svojim djetetom.

Tehnike se mijenjaju i prilagođavaju kako beba raste i poslužit će kao odličan alat neverbalne komunikacije s vašim djetetom sve do tinejdžerskih dana.

Pročitajte što kažu polaznici tečaja masaže za bebe

Iskustva

Čekam Vas...

Prijava na tečaj

Za sva dodatna pitanja stojim Vam na raspolaganju mailom, kontakt obrascem ili telefonski.

Termin održavanja

28.2.2024. u Bestovju i 29.2.2024. u Jastrebarskom

Lokacija

Bestovje, Zlatarska 11

Kontakt

telefon: +385 91 8859 872
email: ivana@centarinana.hr

Mjesto na radionici možete lako i brzo rezervirati i online.

Slanjem podataka preko ovog obrasca za prijavu pohranjuju se Vaše ime, telefon i email adresa u svrhu daljnje komunikacije. Na vlastiti zahtjev u svakom se trenutku moguće ispisati iz evidencije, zatražiti pristup svojim podacima, te ih po želji urediti ili trajno ukloniti. Na linku pravila privatnosti dostupna su detaljna pravila privatnosti ove web stranice. Ovu web stranicu štite reCAPTCHA i Google: Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.
Scroll to Top