Trosatna radionica

tehnike i položaji za lakši porod

Radionica je namijenjena parovima – trudnicama i njihovim partnerima na porodu. To može biti djetetov otac, ali i trudničina majka, prijateljica, doula… osoba koja će biti podrška trudnici kada porod krene.

Idući termin: uskoro
Priprema za porod

Na ovoj trosatnoj radionici učimo tehnike i položaje za izvođenje uz pomoć partnera koje se mogu primjenjivati kroz cijelu trudnoću i na porodu kako bi bebi olakšali spuštanje i pravilno pozicioniranje u porodnom kanalu.

Također, pričat ćemo o životnim navikama u trudnoći koje pridonose lakom porodu te proći određene akupresurne točke koje mogu potaknuti, ubrzati i olakšati porod.

Naučit ćemo

Tehnike i položaji za lakši porod
Čekam Vas...

Prijava na radionicu

Za sva dodatna pitanja stojim Vam na raspolaganju mailom, kontakt obrascem ili telefonski.

Termin održavanja

uskoro

Lokacija

Bestovje, Zlatarska 11

Kontakt

telefon: +385 91 8859 872
email: ivana@centarinana.hr

Mjesto na radionici možete lako i brzo rezervirati i online.

Slanjem podataka preko ovog obrasca za prijavu pohranjuju se Vaše ime, telefon i email adresa u svrhu daljnje komunikacije. Na vlastiti zahtjev u svakom se trenutku moguće ispisati iz evidencije, zatražiti pristup svojim podacima, te ih po želji urediti ili trajno ukloniti. Na linku pravila privatnosti dostupna su detaljna pravila privatnosti ove web stranice. Ovu web stranicu štite reCAPTCHA i Google: Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.
Scroll to Top