4 susreta po 2 sata

Tečaj pripreme za porod

Pripremljenost žene na porod uvelike utječe na kvalitetu njenog porodnog iskustva, osobni doživljaj tog iskustva, medicinske intervencije u porodu i njezin odnos prema tim intervencijama te povezivanje s bebom nakon poroda.

Idući termin: uskoro
Priprema za porod

Smatram da priprema za porod treba biti informativna i kognitivna, ali još važnije, emocionalna i fizička.

Mnoge trudnice su danas opterećene raznim savjetima i informacijama i vrlo često im je teško razabrati one istinite, bitne i korisne. Na tečaju učimo informacije koje su potkrijepljene dokazima i znanstvenim radovima.

Budući da je tijek poroda izrazito obojan emocijama majke, njenim osjećajem sigurnosti i podržanosti, na tečaju veliki naglasak stavljamo na emocionalnu pripremu za porod, prolazak kroz strahove vezane za porod, Birth Art tehnike, tehnike disanja, meditacije i vizualizacije.

Osim informativne i emocionalne pripreme za porod, na tečaju učimo i tehnike i položaje koji mogu pomoći prije poroda i na samom porodu.

Na tečaju ćete učiti:

Tehnike i položaji za lakši porod

Na tečaju ćete iskusiti:

Tečaj uključuje 4 susreta u trajanju od 2,5 sata te jedan individualni susret samnom i 20% popusta na moje doule usluge i masažu za trudnice.

Svaki susret započinjemo kratkom Birth Art radionicom. Više o Birth Artu možete saznati ovdje.

Na jednom od susreta učimo tehnike i položaje za lakši porod uz podršku partnera. Više o tim tehnikama saznajte ovdje.

 

Birth Art terapija
Čekam Vas...

Prijava na tečaj

Za sva dodatna pitanja stojim Vam na raspolaganju mailom, kontakt obrascem ili telefonski.

Termin održavanja

po dogovoru

Lokacija

Bestovje, Zlatarska 11

Kontakt

telefon: +385 91 8859 872
email: ivana@centarinana.hr

Mjesto na tečaju možete lako i brzo rezervirati online.

Slanjem podataka preko ovog obrasca za prijavu pohranjuju se Vaše ime, telefon i email adresa u svrhu daljnje komunikacije. Na vlastiti zahtjev u svakom se trenutku moguće ispisati iz evidencije, zatražiti pristup svojim podacima, te ih po želji urediti ili trajno ukloniti. Na linku pravila privatnosti dostupna su detaljna pravila privatnosti ove web stranice. Ovu web stranicu štite reCAPTCHA i Google: Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.
Scroll to Top