Tradicionalna tajlandska masaža

U svojem radu kombiniram tehnike tradicionalne tajlandske masaže s dinamičkom tajlandskom masažom i osteothai tehnikama te energetskim radom koji je baza tretmana.

Tajlandska masaža

U tradicionalnu tajlandsku masažu zaljubila sam se na svojem prvom tretmanu na koji sam došla znatiželjna i otvorena, tretman provela plačući i integrirajući sve što mi se događa na emocionalnoj razini, a izašla centrirana, preporođena i potpuno oduševljena tehnikom koja je mnogo više od masaže. Shvatila sam da je to tretman koji otvara čovjeka i dovodi u balans na svim razinama – tjelesnoj, emotivnoj i energetskoj. Odmah sam znala da želim naučiti kako se „to“ radi.

Svaki tretman je jedinstven jer je u potpunosti prilagođen klijentovom fizičkom, mentalnom i energetskom stanju na dan primanja tretmana.

Tretman obiluje istezanjima, laganim ljuljuškanjima i akupresurom u sjedećem, ležećem i bočnom položaju.

Tajlandska masaža je terapijska metoda nastala prije 2500 godina. Objedinjuje akupresuru, istezanje i pasivnu jogu pa ju često nazivaju i „joga za lijene“.  Pri masiranju se koriste dlanovi, stopala, laktovi, koljena i palčevi. Masaža je vrlo ugodna i opuštajuća te dovodi cijelo tijelo u fizički i energetski balans.

Tajlandska masaža
Tajlandska masaža

Dobrobiti tajlandske masaže

Pročitajte što kažu moji korisnici

Iskustva

Rezervirajte svoj termin online

Tretman tradicionalne tajlandske masaže traje punih 90 ili 120 minuta. I to se osjeti pa je osjećaj dubokog mira, uravnoteženosti i protočnosti nakon tretmana posve uobičajen.

Scroll to Top