Upoznajte inanu

O meni

Centar inana

Ivana Klement

Još od malena bilo mi je jasno koliko je dragocjeno i posebno kada mi se netko povjeri i ima dovoljno povjerenja da se preda mnom opusti, otvori, rasplače, pokaže se iskreno…

Danas, kada radim ono što uistinu želim, shvaćam da je jedan vrijedan aspekt svega toga upravo držanje prostora za osobu s kojom sam u kontaktu.

Bilo da se radi o masaži, doula podršci ili edukaciji, bitno mi je stvoriti siguran prostor u kojem ste dobrodošli onakvi kakvi jeste.

Centar Inana je mjesto gdje sam odlučila sve svoje interese i talente objediniti i ponuditi ih svijetu. Cijeli život imam široke interese, a znatiželja me stalno vuče da se educiram i razvijam u raznolikim, a opet sličnim područjima.

U centru Inana bavim se tradicionalnom tajlandskom masažom i drevnim tehnikama u masaži abdomena te podrškom trudnicama i majkama te cijelim obiteljima kroz trudnoću, porod i nakon poroda kao doula, porodna edukatorica i voditeljica tečajeva masaže za bebe prema IAIM programu.

Moja prvobitna struka je grafički dizajn, kojem se i dalje povremeno vraćam, a osim toga jako volim prirodu, zaljubljena sam u ljekovito bilje i uživam u pisanju poezije.

Od ljekovitog bilja izrađujem biljne mješavine, ljekovite masti i biljne kapi za sebe, svoju obitelji prijatelje.

Živim u Bestovju, s mužem i dvojicom sinova, mamom i tatom, psom i mačkom, a centar Inana produžetak je mog dvorišta, mog stila života i moje osobnosti.

Vidimo se u Bestovju

Scroll to Top