Masaža za trudnice

Tajlandska masaža divan je odabir u trudnoći, tijekom i nakon poroda. 

Masaža za trudnice

Posebno mjesto u mojem srcu zauzimaju trudnice i mlade majke s bebama i izrazito volim prenatalne masaže i masaže u ranom postpartumu zbog mekoće i ljubavi koja se osjeti tijekom tretmana te velike potrebe i korisnosti ovakvih tretmana.

Tajlandska masaža divan je odabir u trudnoći, tijekom i nakon poroda. Pomaže kod niza tegoba u trudnoći i postpartumu, a može se sigurno koristiti i za poticanje trudova prije i tijekom samog poroda.

Trudnice često pate od niza neugodnih simptoma, a tretman pomaže kod stresa, anksioznosti i promjena raspoloženja, refluksa, jutarnje mučnine, nesanice, zatvora, nedostatka daha, oticanja, hemoroida, anemije, pritiska na pelvis i bolova u donjem dijelu leđa, vratu, kukovima i nogama, poboljšava cirkulaciju i olakšava grčenje u listovima.

U postpartumu pomaže kod poticanja laktacije, bolova, zatvora, baby bluesa.

Općenito, utječe na cijelo tijelo na energetskoj, mentalnoj, emocionalnoj i fizičkoj razini što je trudnicama i mladim majkama koje su često pod izrazitim stresom vrlo potrebno.

Masaža za trudnice

Rezervirajte svoj termin online

Tretman tradicionalne tajlandske masaže traje punih 90 ili 120 minuta. I to se osjeti pa je osjećaj dubokog mira, uravnoteženosti i protočnosti nakon tretmana posve uobičajen.

Scroll to Top